Speeldata Pubkwis 2019/2020:

In principe altijd de eerste dinsdag van de maanden september t/m mei. Feestdagen en vakanties kunnen reden zijn voor een uitzondering.

3 september
1 oktober
5 november
3 december
7 januari
4 februari
3 maart
7 april: VERVALLEN

12 mei: VERVALLEN

 Augustus 2020.
Update Pubkwis Utrechtse Heuvelrug.

Beste Pubkwis-vrienden,
Op grond van de vele vragen die ons hierover bereiken, blijkt dat het lokale Pubkwisvirus, ook wel bekend als PUH-08, gelukkig nog steeds onder de oppervlakte actief is. Wat zouden we weer graag de draad oppakken. Maar helaas.
Knus samenkomen, uitbundig lachen en meezingen, zoenen, fluisteren met de koppen dicht bijeen, zweten, verrassende vragen, prachtige plaatjes, helse muziekrondes en soms als toetje afgezeken worden bij ingediende protesten: het zit er voorlopig niet in. De setting bevindt zich in de hoogste risico-categorie.
De realiteit is dat Covid-19 voorlopig niet verdwijnt en dat de eerste vaccins op zijn vroegst volgend jaar zeer geleidelijk beschikbaar komen.
Dit betekent dat we ervan uitgaan dat de
Pubkwis Utrechtse Heuvelrug het komend seizoen niet gespeeld zal worden.

We missen het allemaal. De spelers, de jury’s en uiteraard de uitbaters van de gastlocaties. Voor deze laatsten is deze tijd ontzettend zwaar, steun hen zoveel als mogelijk. Voor onszelf als vragenmakers en organisatoren voelt het vreemd om na al die jaren los te zijn van maandelijkse druk en verantwoordelijkheid om steeds wat moois neer te zetten.
We wensen jullie allen gezondheid en een fijne voortzetting van de zomer.
Helma en Ruud


Eerder bericht.

Wij hebben geprobeerd om onze quiz online te gaan spelen. Vele lange dagen hebben we de mogelijkheden verkend om een aantrekkelijk alternatief via internet aan alle ruim 400 spelers te kunnen bieden. Ben Mets had al snel oplossingen voor het verwerken van de uitslagen via onze website. Maar wij, als pure amateurs op het gebied van digitale oplossingen, zijn er niet in geslaagd een methode te vinden om iets aantrekkelijks en werkbaars te maken. De grote waarde van onze Pubkwis zit niet alleen in de aard en kwaliteit van de vragen, maar vooral in het geven van een kans om elkaar te ontmoeten en samen het leven te vieren. Die combinatie laat zich lastig digitaliseren.

Gelukkig zijn er, als het om het spelletje gaat, een aantal alternatieven om een quiz via internet te gaan spelen. Lees bijvoorbeeld het nieuwsitem https://nos.nl/l/2328762. Of overweeg mee te spelen met https://www.deanderequiz.nl/benefiet-quiz/ en doneer dan aan de kroeg waar je onze Pubkwis normaal gesproken speelt. Deze professionals weten echt iets leuks te presenteren.

Wij hopen van harte dat we in september weer van start kunnen gaan. De realiteit zal waarschijnlijk anders zijn, met in gedachten de 1,5 meter afstand die dan nog nodig zal zijn. Maar zodra het mogelijk is zullen we er zijn. We wensen iedereen, mede uit naam van alle betrokken medewerkers, een goede en gezonde tijd. Lees verder de protesten van 2019-2020Locaties

Amerongen - Restaurant Buitenlust

Leersum - Sport- en Cultuurcentrum De Binder

Driebergen - Wapen van Rijsenburg

Woudenberg - Moestas

Austerlitz/Zeist - Beauforthuis


Facebook: https://www.facebook.com/Pubkwis

Twitter: @http://twitter.com/pubkwis

Mail: info@pubkwis.nl


Privacy: pubkwis/download/common/avg-pubkwis-2018.docx